AKP'li Bülent Turan: “Zor bir süreçten geçiyoruz, bunu inkâr etmiyoruz"

[ad_1]

https://www.medyumalibaba.com/wp-content/uploads/2021/11/sondakika.jpg





TBMM’de parlamento muhabirleri bir araya gelen Bülent Turan, ekonomik duruma ilişkin, “Zor bir süreçten geçiyoruz, bunu inkâr etmiyoruz. Döviz kurundan kaynaklı; salgından, kuraklıktan, dünyadaki emtia sıkıntısından kaynaklı. Mesela araçlardaki çip krizi gibi sorunlardan dolayı fiyatlar artıyor. Bununla birlikte üzülerek ifade ediyorum ki fırsatçılık ve stokçuluk yapanlar var. Bakanlığımız, devletimizin ilgili kurumları gerekli tedbirleri alıyor, denetlemeleri yapıyor. Tabii ki de ekonomideki sorunların tek sebebi stokçuluk değil. Ancak bu konuyu, denetim ve müeyyideden önce insani ve ahlaki bir konu olarak görüyoruz” dedi.



Asgari ücretin 4 bin 253 lira olmasına ilişkin Bülent Turan, “Asgari ücretlimizi de memurumuzu da işçimizi de emeklimizi de enflasyona karşı ezdirmemek için gereken adımları atmaya devam ediyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz. Ancak bu süreci hep birlikte atlatacağız. Burada iktidar kadar muhalefete de sivil toplum kuruluşlarına da sorumluluklar düşüyor. Kılıçdaroğlu’nun ibretlik görüşmesinden sonra sicili malum TÜSİAD açıklama yapıyor. Dün Türkiye’yi büyükelçilere şikâyet eden Kılıçdaroğlu, bugün benzer bir mantıkla soluğu TÜSİAD’ın yanında alıyor. Sayın Kılıçdaroğlu’nun bu arayışları, tamamen siyaset üretememesinin bir sonucudur” ifadelerinde bulundu.







Medyum Ali Baba Hoca



TR Tel : +90 535 7847545 NL Tel: +31 685 487075





[ad_2]

Medyum sayfamızdan, https://www.medyumalibaba.com sitemize ulaşabilir ve oradan da Medyum Ali Baba™ Hocamızı bulabilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük Lisanslı Sertifikalı ve Resmi olarak faaliyet gösteren Medyum olan Ali Baba™ hocamız resmi ve yasal olarak,artık hizmetlerini Türkiye'nin her iline sunmaktadır.

Medyum Ali Baba Medyumluk faaliyetinde bulunmakta olup sizlere HAVAS İLMİ, GİZLİ İLİMLER, MANEVİ ŞİFACILIK, BİO ENERJİ, ASTROLOJİ, RUHSAL SIKINTILAR, CİN VE PERİ MUSALLATI, ATEŞ PERİSİ MUSALLATI ,DEĞİŞİK BÜYÜLERİN TESPİTİ VE BOZULMASI , KORUYUCU VEFKLER, AŞIK ETME ÇALIŞMALARI, SEVGİLİYİ KENDİNE BAĞLATMA, EVLİLİĞE İKNA ETME ÇALIŞMALARI, SAPLANTILI KİŞİLERİ SOĞUTMA, İŞ VE AŞK KISMETİ AÇMA , YILDIZ UYUMSUZLUKLARINA YILDIZ YÜKSELTME, RIZIK ARTMASI, DÜŞMANLARINDAN KORUNMA vb.

pek çok konuda kendini ispatlamış güvenilir bir üstattır.



 

Yorumlar