Rüyada İğne Görmek

[ad_1]



RÜYADA İĞNE GÖRMEK


                Rüyasında iğne gören bir kişinin, gerçek durumu sıkıntılı bir haldedir. Çünkü iğne görmek sıkıntıya işaret ettiği gibi aynı zamanda da iş hayatının bozulacağı anlamına da gelmektedir. İşlerinde karışıklık yaşaması bu yorumlar dâhilindedir. İğnenin kırılmış olması, kişinin sorunlarının bir süre daha süreceğini anlatır. Bu nedenle tedbirli davranıp, önceden önlem alması gereklidir. İğne görmenin anlamı çok fazladır. Örneğin; kişinin rüyasında iğne yutmaya çalışması ve yutmuş olması yapmak istediği şeyi başarıyla gerçekleştireceğine yorumlanır. Ayrıca uzun süredir istediği bir şey varsa bunu alabileceğine veya muradın yerine geleceğine dair yorumlanır.


                Rüyada İğne Görmek


                İğne rüyalarının anlamı kişinin mevcut durumu ele alınarak yorumlanmalı ve ona göre hayata yön çizilmelidir. Dini rüyalardan biri sayılan iğne rüyası, kişinin konuşma şekline, hayat düzenine, karşısındaki insanla olan iletişime, ikna kabiliyetine ve kişisel durumuna yorumlanır. Örneğin; fakir bir insanın iğne görmüş olması onun durumunu düzelterek ileriki zamanda servet sahibi olacak bir iş yapmasına yorumlanır. Fakat zengin ve kibirli bir kişinin iğne görmüş olması dikkatli olmasına ve maddi imkânlarının azalacağına yorumlanır.


                Rüyada İğne Batması


                Rüyada kişinin eline iğne battığını görmesi; ayıplanacak bir durum yapmasına veya yaşamasına yorumlanırken, bir başkasına iğne batması; rüyayı görenin, o kişiyi zor duruma düşürecek söz söylemesine yorumlanır. Ayrıca iğne batan kişi etrafına karşı müşkül durumda kalacağı için zor bir süreç geçirecek demektir.


                Rüyada İğne İplik Görmek


                Rüyada iğne ve ipliği bir arada gören kişi rahat bir döneme geçiş yaparak kendi sorunlarının üstesinden kendisi gelecek demektir. Allahtan gelecek yardımla birlikte, kişinin sorumlu olduğu konularda başarılı olmasına yorumlanır. Ayrıca uğraştığı bir konuda başarılı olmasının sayesinde sorunlu hayatının düzene gireceği anlamına da gelmektedir.


                Rüyada Toplu İğne Görmek


                Rüyada görülen toplu iğnenin anlamı; kişinin, düşünmeden hareket etmesi sonucunda başına gelecek sorunlara işaret eder. Ayrıca sorumsuzluk sonucunda ileriki süreçte yaşayacağı bir soruna işarettir. Evrakta yanlışlık, yanlış bilgi girişi sonucunda kişinin beklemeye alınacağı bir soruna da işaret eden bu rüya sonucu kişi daha kontrollü davranmalıdır. Ayrıca düşünerek hareket edip ona göre hayatını düzenlemelidir.


                Rüyada Çengelli İğne Görmek


                Rüyada çengelli iğne gören kişi, dostlarını doğru seçtiğinden dolayı her konuda yardıma ihtiyaç duyduğu an, yanında çevresinden birini bulabilir. Bu sayede kişinin yaşadığı sıkıntıların her zaman kısa süreli olacağına da yorumlanmaktadır. Ayrıca çok sevilen ve saygı görülen bir insan olduğu anlamına da gelmektedir.


                Rüyada İğne(Şırınga) Görmek


                Rüyada iğne görmenin aksine şırınga görülmesi hayra yorulmadığı gibi aynı zamanda kişiye isabet edecek bir rahatsızlığa da işaret eder. Ayrıca bu rahatsızlık sonucu, işlerinde gerileyip iş performansının düşeceğine bu sayede maddi anlamda zor bir döneme gireceğine işaret etmektedir. Genel olarak iğne rüyaları, dini açıdan yorumlanan rüyalardan biri olarak biliniyor. Bunun nedeni rüyayı gören kişinin mevcut durumundaki dengesiz değişimlerden kaynaklanmaktadır. Örneğin; kişi sözlerinde doğruyu söyleyip davranışsal olarak tam tersi davranıyorsa; bu rüya kişiye uyarı niteliğindedir. Ders çıkarması gereken bu rüya çeşidi ile kişi derhal normal haline geri dönmeli ve işlediği günahına tövbe etmelidir. aksi halde başka sorunların peş peşe başlayacağına yorumlanır.



[ad_2]

Medyum Ali Baba Hoca™


TR Tel : +90 535 7847545 NL Tel: +31 685 487075




 





Yorumlar