TTB grev kararı aldı: Aciller dışında sağlık hizmeti sunulmayacak

[ad_1]

https://www.medyumalibaba.com/wp-content/uploads/2021/11/sondakika.jpg





TBMM Genel Kurulu'nda tüm partilerin oybirliğiyle getirilen yasa tasarısının hekim ve diş hekimlerinin özlük haklarında iyileştirme yapılmasını öngören düzenleme teklifi geri çekildi. Sağlık personelinin özlük haklarına ilişkin düzenlemeleri içeren ve komisyona geri çekilen ilgili maddeleri yeniden görüşerek, söz konusu maddelerin tekliften düşürülmesine karar verildi. AKP milletvekillerinin önergesiyle tekliften çıkarılan maddeler, değerlendirilmesi ve kapsamının genişletilmesi amacıyla TBMM Sağlık Komisyonu’na havale edildi.



TTB, "Sakın geri adım atmayın" uyarısında bulunmuştu.

Gün içerisinde “Sakın geri atmayın” uyarılarında bulunan TTB, yaşanan gelişmeler üzerine grev kararı aldığını duyurdu. TTB, kararını şu ifadelerle duyurdu:



“Şimdi G(ö)REV zamanı 15 Aralık Çarşamba günü tam gün G(ö)REV'deyiz. Aciller dışında sağlık hizmeti sunulmayacaktır."



TTB Genel Sekreteri Prof. Dr. Vedat Bulut tarafından okunan basın açıklaması şöyle:



"Biliyoruz ki sağlık alanına yansımış sorunlar, bütünden kopuk değildir. Eğitim, ekonomi gibi birçok alanda yürütülen yanlış politikalar sağlık alanına da aynen yansımıştır. Mevcut iktidar işçiye, emekçiye hiçbir yaşam hakkı tanımazken emekçilerin emeğine, yaşamına göz dikmiştir.



Biz sağlık ve sosyal hizmet emekçileri olarak; 15 Aralık 2021 günü yaşadığımız sorunları dile getirmek ve çözüm talep etmek adına iş bırakarak Sağlık Bakanlığı’nı ve iktidarı uyaracak; sağlık ve sosyal hizmetlerin planlanmasından sunulmasına kadar karar alma süreçleri içinde yer alacağımız sağlık sistemi inşa edilinceye kadar birlikte mücadele edeceğiz.



Pandemi dönemi boyunca desteklerini hep yanımızda hissettiğimiz topluma da çağrımızdır: Yapacağımız eylem ve etkinliklerde sağlık hakkımız için birlikte olalım. Mücadelemiz yalnız kendimiz için değil, sağlığa erişim hakkı ve nitelikli sağlık hizmeti alabilmemiz içindir. Sesimizi duyun ve acil durumlar dışında sağlık kurumlarına gelmeyerek eylemlerimize destek verin.



Bu G(ö)REV emeğimize, geleceğimize, halkın sağlık hakkına sahip çıktığımızı gösteren bir uyarıdır. Artık toplumun, sağlık çalışanların çığlığına kulak verilmelidir. İktidar bilmelidir ki hekimlerin, sağlık çalışanlarının, emekçilerin söyleyecek sözü, sağlık sistemini değiştirecek gücü vardır.



Kısacası Emek Bizim ise Söz de Bizimdir!



İktidar bilmelidir ki; taleplerimiz kabul edilmediği, sağlık çalışanlarının çalışma ve yaşam koşullarını düzeltecek bir düzenleme hızla Meclis’e getirilmediği takdirde eylemlerimiz devam edecektir. 



Bir kez daha uyarıyoruz: Oyalama Değil Hakkımız Olanı İstiyoruz!"







Medyum Ali Baba Hoca



TR Tel : +90 535 7847545 NL Tel: +31 685 487075





[ad_2]

Medyum sayfamızdan, https://www.medyumalibaba.com sitemize ulaşabilir ve oradan da Medyum Ali Baba™ Hocamızı bulabilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük Lisanslı Sertifikalı ve Resmi olarak faaliyet gösteren Medyum olan Ali Baba™ hocamız resmi ve yasal olarak,artık hizmetlerini Türkiye'nin her iline sunmaktadır.

Medyum Ali Baba Medyumluk faaliyetinde bulunmakta olup sizlere HAVAS İLMİ, GİZLİ İLİMLER, MANEVİ ŞİFACILIK, BİO ENERJİ, ASTROLOJİ, RUHSAL SIKINTILAR, CİN VE PERİ MUSALLATI, ATEŞ PERİSİ MUSALLATI ,DEĞİŞİK BÜYÜLERİN TESPİTİ VE BOZULMASI , KORUYUCU VEFKLER, AŞIK ETME ÇALIŞMALARI, SEVGİLİYİ KENDİNE BAĞLATMA, EVLİLİĞE İKNA ETME ÇALIŞMALARI, SAPLANTILI KİŞİLERİ SOĞUTMA, İŞ VE AŞK KISMETİ AÇMA , YILDIZ UYUMSUZLUKLARINA YILDIZ YÜKSELTME, RIZIK ARTMASI, DÜŞMANLARINDAN KORUNMA vb.

pek çok konuda kendini ispatlamış güvenilir bir üstattır.



 

Yorumlar