58. doğum gününü kutlayan Nicolas Cage üçüncü kez baba olacak

[ad_1]

Ali Baba Hoca

TR Tel : +90 535 7847545 NL Tel: +31 685 487075



58. doğum gününü kutlayan Nicolas Cage üçüncü kez baba olacak

Hollywood'un en sık evlenip boşanan isimlerinden biri olan Nicolas Cage tekrar baba olmaya hazırlanıyor. Geçen yıl evlenen oyuncu ile 35 yaş küçük eşi Riko Shibata ilk bebeklerini beklediklerini duyurdu.

Geçen yıl Japon Riko Shibata ile beşinci evliliğini yapan Nicolas Cage, üçüncü kez baba olmaya hazırlanıyor.
Çiftin sözcüsü Hollywood yıldızının 58. doğum gününde bir süredir kulislerde dolaşan bebek haberini doğruladı.
People dergisine konuşan sözcü "Müstakbel anne ve baba çok mutlu" diye konuştu.
Bu doğacak bebek 31 yaşındaki Shibata'nın ilk, 58 yaşındaki Cage'in ise üçüncü çocuğu olacak. Nicolas Cage'in Christina Fulton ile ilişkisinden dünyaya gelen 31 yaşında Weston adında bir oğlu bulunuyor.
Aktörün, eski eşlerinden biri olan Alice Kim ile evliliğinden de 16 yaşında Kal- El Coppola adında bir oğlu daha var. Yeni dünyaya gelecek bebeğin, büyük ağabeyi ile arasındaki yaş farkı tam 31 yıl olacak.
Aralarından yaş farkı olan ünlü isimler / Haber Detay - Tıkla Oku


[ad_2]

Source link

Medyum sayfamızdan, https://www.medyumalibaba.com sitemize ulaşabilir ve oradan da Medyum Ali Baba™ Hocamızı bulabilirsiniz.
Türkiye'nin en büyük Lisanslı Sertifikalı ve Resmi olarak faaliyet gösteren Medyum olan Ali Baba™ hocamız resmi ve yasal olarak,artık hizmetlerini Türkiye'nin her iline sunmaktadır.
Medyum Ali Baba Medyumluk faaliyetinde bulunmakta olup sizlere HAVAS İLMİ, GİZLİ İLİMLER, MANEVİ ŞİFACILIK, BİO ENERJİ, ASTROLOJİ, RUHSAL SIKINTILAR, CİN VE PERİ MUSALLATI, ATEŞ PERİSİ MUSALLATI ,DEĞİŞİK BÜYÜLERİN TESPİTİ VE BOZULMASI , KORUYUCU VEFKLER, AŞIK ETME ÇALIŞMALARI, SEVGİLİYİ KENDİNE BAĞLATMA, EVLİLİĞE İKNA ETME ÇALIŞMALARI, SAPLANTILI KİŞİLERİ SOĞUTMA, İŞ VE AŞK KISMETİ AÇMA , YILDIZ UYUMSUZLUKLARINA YILDIZ YÜKSELTME, RIZIK ARTMASI, DÜŞMANLARINDAN KORUNMA vb.
pek çok konuda kendini ispatlamış güvenilir bir üstattır.

Yorumlar