Devlet Bahçeli, Turkovac aşısı oldu

[ad_1]

https://www.medyumalibaba.com/wp-content/uploads/2021/11/sondakika.jpg





MHP Lideri Devlet Bahçeli, hatırlatma dozu olarak Turkovac aşısını olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Bahçeli'nin mesajı şöyle:



"Yerli ve milli üretimimiz Turkovac aşımı oldum. Sağlık Bakanlığımızın uyarılarını dikkate alarak, salgından en yakın zamanda kurtulacağımız ümidiyle tüm halkımızı Turkovac aşımızı olmaya davet ediyorum."







Medyum Ali Baba Hoca



TR Tel : +90 535 7847545 NL Tel: +31 685 487075





[ad_2]

Medyum sayfamızdan, https://www.medyumalibaba.com sitemize ulaşabilir ve oradan da Medyum Ali Baba™ Hocamızı bulabilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük Lisanslı Sertifikalı ve Resmi olarak faaliyet gösteren Medyum olan Ali Baba™ hocamız resmi ve yasal olarak,artık hizmetlerini Türkiye'nin her iline sunmaktadır.

Medyum Ali Baba Medyumluk faaliyetinde bulunmakta olup sizlere HAVAS İLMİ, GİZLİ İLİMLER, MANEVİ ŞİFACILIK, BİO ENERJİ, ASTROLOJİ, RUHSAL SIKINTILAR, CİN VE PERİ MUSALLATI, ATEŞ PERİSİ MUSALLATI ,DEĞİŞİK BÜYÜLERİN TESPİTİ VE BOZULMASI , KORUYUCU VEFKLER, AŞIK ETME ÇALIŞMALARI, SEVGİLİYİ KENDİNE BAĞLATMA, EVLİLİĞE İKNA ETME ÇALIŞMALARI, SAPLANTILI KİŞİLERİ SOĞUTMA, İŞ VE AŞK KISMETİ AÇMA , YILDIZ UYUMSUZLUKLARINA YILDIZ YÜKSELTME, RIZIK ARTMASI, DÜŞMANLARINDAN KORUNMA vb.

pek çok konuda kendini ispatlamış güvenilir bir üstattır.



 

Yorumlar