Günlük burç yorumları (7 Ocak 2022)

[ad_1]

Ali Baba Hoca

TR Tel : +90 535 7847545 NL Tel: +31 685 487075



Günlük burç yorumları (7 Ocak 2022)

Astrolog Murat İpek'ten 7 Ocak 2022 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Dinginliğe ihtiyaç duyabilirsiniz.
Küçük şeylerin sizi yavaşlatmasına izin vermeyin. Daha dirençli olmamız gereken bir gün.
(MURAT İPEK / astroloji@muratipek.com)
Koç
Finansal olarak güvenli oynamak sizin tarzınız olmayabilir ama şimdilik en iyi yol bu. Zamanınızı biraz da sevgiye harcayın.
Boğa
Sorular sorun ve başkalarının ne yaptığına ilgi duymasanız da ilgi gösterin, önemseyin. Uyumlu olmak, müttefikler edinmenize yardımcı olacaktır.
İkizler
Ortaya çıkan kişisel konularda fazlasıyla duygusal hissedeceksiniz. Ve bugün atacağınız adımlar işlerin nasıl gelişeceğini belirleyecek.
Yengeç
Kimin yanınızda olduğunu ve kimin olmadığını anlamanız bugün önemli duruyor. Fırsat sizi bekliyor; kazanmaya hazırlanın. Ama doğru insanlarla!
Aslan
Arkadaşlarınız, akrabalarınız veya komşularınızla olan ilişkilerinize dikkat edin. Tatsızlıktan kaçınmak istiyorsanız, nasıl hissettiğinizi ifade edin.
Başak
Bir yalanı yaşamak sadece kaçınılmaz olanı uzatır. Gerçek sorunları görmezden gelirseniz bunun sonu keyifli olmayacaktır.
Terazi
Verilen veya alınılan sorumluluklar ne olursa olsun herkesle bugün eşitliğe dayalı ilişkiler kurmanızda fayda var.
Akrep
Bugün alışılmadık bir teklif, çok iyi karlı bir duruma yol açabilir. Cazibe ve diplomasi harikalar yaratacak. Elinizden geleni yapın.
Yay
Şimdi biraz ekstra çalışma yapmanız, daha sonra başarınızı kalıcı olarak sağlayacaktır. Kendinize daha çok inanın.
Oğlak
Sağa sola yanlış mesaj göndermediğinizden emin olun. Manasız durumlar içinde kalabilirsiniz bugün. Daha dikkatli adımlar atmanızda fayda var.
Kova
Hayatı değiştiren bir deneyim yaşamanız olası. Bu durum işleri yapma şekliniz üzerinde hem olumlu hem de olumsuz etkilere sahip olacaktır.
Balık
Bugün aslında başarı elinizin altında. Önce kendi ihtiyaçlarınızı ve hedeflerinizi koymalısınız ki daha istikrarlı ilerleyebilesiniz.


[ad_2]

Source link

Medyum sayfamızdan, https://www.medyumalibaba.com sitemize ulaşabilir ve oradan da Medyum Ali Baba™ Hocamızı bulabilirsiniz.
Türkiye'nin en büyük Lisanslı Sertifikalı ve Resmi olarak faaliyet gösteren Medyum olan Ali Baba™ hocamız resmi ve yasal olarak,artık hizmetlerini Türkiye'nin her iline sunmaktadır.
Medyum Ali Baba Medyumluk faaliyetinde bulunmakta olup sizlere HAVAS İLMİ, GİZLİ İLİMLER, MANEVİ ŞİFACILIK, BİO ENERJİ, ASTROLOJİ, RUHSAL SIKINTILAR, CİN VE PERİ MUSALLATI, ATEŞ PERİSİ MUSALLATI ,DEĞİŞİK BÜYÜLERİN TESPİTİ VE BOZULMASI , KORUYUCU VEFKLER, AŞIK ETME ÇALIŞMALARI, SEVGİLİYİ KENDİNE BAĞLATMA, EVLİLİĞE İKNA ETME ÇALIŞMALARI, SAPLANTILI KİŞİLERİ SOĞUTMA, İŞ VE AŞK KISMETİ AÇMA , YILDIZ UYUMSUZLUKLARINA YILDIZ YÜKSELTME, RIZIK ARTMASI, DÜŞMANLARINDAN KORUNMA vb.
pek çok konuda kendini ispatlamış güvenilir bir üstattır.

Yorumlar