Koç burcu 03 Ocak - 09 Ocak 2022 Haftalık Burç Yorumu

Koç burcu 03 Ocak - 09 Ocak 2022 Haftalık Burç Yorumu

Hindistan'da ölümün kutlandığı ve en mutlu olaylardan biri olarak kabul edilen bir çingene kabilesi var. Her şey ters gibi görünebilir, ancak inanç sistemi bir kişiden diğerine farklılık gösterir ve her zaman size ait olmayan bakış açılarından öğrenecek bir şeyler vardır. Aklınızda önemli konular var ve bunları sağlıklı diyalog yoluyla ele almak istiyorsunuz.


Yeni tarihler hızla yaklaşıyor. Biraz hız kazanmanın ve kendinizi yolda bekleyen zorluklara hazırlamanın zamanı geldi. Herhangi bir yeni proje veya çaba için hazır ve enerjiksiniz, onu bir macera olarak görüyorsunuz.


Bu haftanın olumlaması: "Hayat eğlencelidir."






Medyum Ali Baba Hoca™



TR Tel : +90 535 7847545

NL Tel: +31 685 487075





Her gün benzersiz sürprizler içerir, bu nedenle burcunuzun günlük burç yorumunu okumak için düzenli olarak ziyaret ettiğinizden emin olun.

Bugün (hatta yarın) için burcunuzun ne olduğunu merak ediyor musunuz? Her sabah erkenden gelen kutunuza gönderilen kendi burcunuza dayalı günlük burç e-postalarımıza kaydolun. Sizin için özel oluşturulan burçlar ve tavsiyeler ile birlikte sizin Burç , ayrıca bizim gibi Astroloji Yanıtlar diğer harika kaynaklara alırsınız astrolojik takvimine , yeni makaleler , günlük tarot okumaları ve daha fazlası!


 



 







Yorumlar