Rüyada Kota Görmek

[ad_1]

Rüyada Kota
Görmek


Rüyada kota görmek, kontrol ile sahip olduğunuz bir çatışmayı sembolize eder.



Kota, örneğin insanlar, yerler veya kelimeler gibi bir şeyin ölçülebilir sayısıdır. Genellikle bir kota gerekli miktarı belirtir, ancak bu aynı zamanda bir kılavuz veya minimum/maksimum olabilir.



Rüyada kota görmek, yanlış yönlendirildiğinizi ve kontrolden çıktığını hissettiğiniz için kendinizi dengeden attığınızı gösterir. Bunu düzeltmenin yolu, nedenini anlamaktır.



Bu rüyada sen olabilirsin




  • Kota düzenleme.

  • Üzerinde kota olan bir kağıda bakıyorum.

  • Kota söyleniyor.

  • Tamamlanan kotaya bakın.

  • Bir kotayı unutmak.



Olumlu değişiklikler varsa




  • Kotanın çatışmanızı nasıl yansıttığını anlıyorsunuz.

  • Bir kişi olarak büyümek için aktif olarak değişiklikler yaparsınız.

  • Bazen başkalarının kontrolü ele almasına izin veriyorsunuz.



Gerçek hayatta bir kota, yapı ve planlama anlamına gelir. Çoğu zaman insanlar, tamamlamaları gereken bir projeleri olduğunda ve bunun standartlara uygun olmayacağından endişe duyduklarında bir kota teslim etmeyi hayal edeceklerdir. Bir görev gücünün önüne geçmek gibi büyük bir sorumluluk aldıysanız, bu rüya çevrenizdeki ekibin sizi kötü görünmesine neden olan korkularınızı temsil edebilir. Beyniniz artık hayalleriniz de dahil olmak üzere hayatınızın her bölümünü çılgınca düzenlemeye çalışıyor olabilir. Bu kontrolün hayatınızın diğer bölümlerine sıçramasına izin vermemeye dikkat edin, aksi takdirde davranışlarınız çevrenizdeki insanları etkileyebilir.



Size bir kağıt parçası üzerinde kota verildiyse, bu, kontrol ile ilgili sorunlarınızın özel hayatınıza taşmaya başladığı anlamına gelebilir. Kağıt, gelecekte talihsizlik yaşamanızı gerektiren gizliliği de ifade edebilir. Sırlar beyinde duyguların birikmesine yol açar ve eğer çok fazla birikip çok ağırlaşırlarsa derin psikolojik sorunlara neden olabilirler.



Yüz yüze bir kota verildiyse, bu kim tarafından verildi? Çatışmanızın nerede olduğunu anlamanız için size bir açılım sağlayabilir. Bunu kız arkadaşın/erkek arkadaşın yaptıysa, belki de onlar üzerinde fazla kontrol sahibi hissediyorsun. Beyniniz, bilinçli zihninizin henüz farkına varmadığı, bilinçaltınızdaki sorunları yakalamış olabilir. Buradan çıkmanın en iyi yolu eşinizle konuşmak ve onları rahatsız eden bir şey olup olmadığını sormak, bu sizi gelecekte çok fazla sıkıntıdan kurtarabilir.



Size bir kota verildiyse, ancak kağıt parçasını kaybettiyseniz veya miktarı unuttuysanız, bu tamamen kontrolden çıktığınız anlamına gelir. Kotayı unutmak, yeterince iyi bir iş yapmadığınızı ve kendiniz hakkında ciddi şüpheleriniz olduğu anlamına gelebilir. Kendinizden şüphe etmeye başlar başlamaz, zihniniz olumsuz düşüncelerle dolup taşacak. En iyi hareket tarzı ileriye gitmek ve kendinden emin kalmaktır, böylece diğerleri sizi yetkin bir lider olarak görecektir. Büyük bir sorumluluğa sahip olmak büyük bir onurdur ve bunu hak ettiğiniz için bu sorumluluğa atandınız, kendinizden şüphe etmeye başlamadan önce şunu unutmayın.



İdari işlerde, yönetici pozisyonunda veya bir bankada çalışan kişilerin, mesleklerine kazınmış olduğu için bunu hayal etmeleri daha olasıdır. Sürekli sayıların kullanıldığı ve rakamların hesaplandığı bir ortamda çalışıyorsanız, beyniniz sadece günün olaylarını hayal dünyanıza yansıtıyor olabilir, yani bu sorunların sizin için çok fazla endişelenmesine gerek yok.



Bir kota rüyası sırasında karşılaşmış olabileceğiniz duygular



Mutluluk. Neşe. Özgürlük. Baskı. Üzüntü. Zorluk. Zafer. Konfor. Üzüntü.


[ad_2]

Medyum Ali Baba Hoca™


TR Tel : +90 535 7847545 NL Tel: +31 685 487075




 





Yorumlar