Balık ve Koç

Aşk, Yaşam, Seks, İletişim, Arkadaşlık ve Güvende


Koç ile Balık Uyumluluğu.


Balık ve Koç eşleşmesi
balık Burcu






Balık ve Koç Cinsel ve Yakınlık Uyumluluğu


Koç ve Balık, bağlantı kurmakta gerçekten sorun yaşayan iki burçtur. Her şeyin başlangıcı 0° Koç'ta ve bitişi 29° Balık'tadır. Aralarındaki bağ, yeni, evcilleşmemiş ve deneyimsiz olan her şeye yer açan “küçük bir ölüm” gibidir. Hepimiz için aşmak, fiziksel bedenimizin ötesine geçmek ve Evren ile bir olmak ne kadar zorsa, onların bağlanması da o kadar zordur. Bununla birlikte, cinsel doğalarının birbirini kabul etmesinin ne kadar zor olduğu anlaşılabilir.


Koç, içgüdüsel seks anlamına gelir. Balık burcu orgazm anlamına gelir. Koç, orgazmlarını önemsese de, bundan bir sanat çıkarmayacaklar. Balık, orgazm sanatını anlamayan biriyle olmaktansa kendilerini tatmin etmeyi tercih eder. Bir araya geldiklerinde, her ikisi için de işkence olabilir, çünkü her birinin neye ihtiyacı olduğunu anlamıyorlar. Koç, hassasiyet ve fiziksel dokunuş ihtiyacını anlamada bir miktar başarılı bile olabilirdi, ancak Balık'ın istediği, kimsenin ihtiyaç duymadığı ulaşılmaz bir harikalar diyarı gibidir. Aslında, neye ihtiyaçları olduğunu anlamıyorlar. Koç, Balık partnerine tecrübesiz bir çocuk gibi görünür ve bu, Balık'ın bu ilişkiye girmesi için kapıyı açabilse de, bunun değişmek üzere olmadığını anladıklarında o kadar iyi hissetmezler.


Her ikisi de samimi bir dil bulabilecek kadar açıksa, başarılı olmak istiyorlarsa cinsel yaşamları tuhaf ve tuhaf olmalı. Balık, sıradan ve hak ettiklerinden daha az tatmin edici herhangi bir şeyde boğulmuş hissedecek, Koç burcu ise genellikle bütün gece duygularını paylaşmak ve öğleden sonra uyanmakla pek ilgilenmez.






%20







Balık ve Koç Güven



İle Koç Burcu Başlarını dik tutmaları, çekici, açık sözlü tavırları ve libidoları hassas kişiler için kolay değildir. balık Burcu etrafa yayılan bu sinyalleri almamak için. Bu, onların güven derecesine hemen etki edecektir. Partnerinize güvenmediğinizde açılmak zordur, bu nedenle Balıklar küçük dünyalarında olabildiğince uzun süre kalacak, sadece incinmekten ve yalan söylemekten kaçınmak için. Koç, eşlerinin dünyasını, ihtiyaç duyulmayan düzmece, belirsiz bir görüntü olarak görecek ve Balık eşini gölgeli ve güvenlerine değmez bulacaktır.






%1







Balık ve Koç İletişim ve zeka



Koç ve Balık, birbirlerinin desteğine ve tavsiyesine açıklarsa konuşacak çok şey bulabilirler. Çoğu zaman tamamen farklı şeylerle ilgilenseler de, hala komşu burçlar olarak bağlantılıdırlar ve birbirlerine yaslanma biçimlerine sahiptirler. İlişkileri aracılığıyla, kendi zayıflıklarını ve onları eksiksiz hale getirmek için nasıl onaracaklarını öğrenmeleri gerekir. Tam olarak birbirlerini tamamladıkları gibi değil ama birbirleri üzerindeki etkisi doğru ilaç gibi olabilir.


Koç, arkasına bakmama, geçmişi sorgulamama veya ilişkileri için çok keskin ve hızlı olmama eğilimindedir. Ayrıca, herhangi bir potansiyel partnerin geçip gitmesini ve onlarla bir ilişki konusunda ciddi olmayı, bir Koç burcuyla çıkmayı düşünme arzusunu öldürmesini bekleyen bir pompalı egoya sahip olabilirler.


Balıklar, Koç'a nasıl yumuşamaları gerektiğini ancak sınırlarını güçlü tutmaları gerektiğini açıklayacak kadar hassastır. Balık, Koç'un rüya ülkesini temsil eder ve onlara sadece hayatın peşinden gitmek yerine, aslında bir misyon ve daha yüksek bir amaca sahip olabileceklerini gösterebilirler.


Buna karşılık, Koç partneri Balık partnerinin topraklarını bulmasına yardımcı olacaktır. Bu konuda o kadar nazik olmayacaklar, bu garanti, ancak Balık'a inisiyatif almanın ve gerçek dünyada hayalini kurduğunuz bir şeyi inşa etmenin ne kadar önemli olduğunu gösterecek kadar gerçekçi olabilirler. Yakın ilişkilerine bu temeller üzerinde başlarlarsa, ilişkilerinin diğer bölümleri için orta yollarını kolayca keşfedebilirler.


Değişime bu kadar açık değillerse ve yaratmalarına yardımcı olacak birini aramıyorlarsa, her ikisinin de ilginç bulduğu birçok konuyu paylaşmazlar.








%70





Balık ve Koç duygular





Duygusal dünyaları, burçlarını yöneten iki farklı gezegen gibidir - Mars ve Neptün. Koç burcunun yöneticisi Mars, volkanlar, kanyonlar ve hava ile kırmızı renkli bir çöl olan pasla kaplıyken, Neptün, rüzgarlarla kamçılanan ve Güneş'ten çok daha uzakta olan mavi bir gaz devidir. Duyguları tam olarak bu şekilde farklılık gösterir. Koç'un en çok değer verdiği kişiler iyi tanımlanmış, güçlü, korunmuş ve tutku renginde boyanmış kişilerdir. Balıklar ise rüzgarlı ve değişken bir duygusal dünyaya sahiptirler, hüzün ve görmenin rengi gibi maviye boyanırlar ve hayal kırıklığına uğradıkları anda kolayca soğurlar.








%5









Balık ve Koç değerler



İkisinin de dürüstlüğe değer vermesi ve bir araya geldiklerinde bu kadar güven engelleri olması garip. İlişkiye girdiklerinde güven, tüm ilişkilerinin tek amacı haline gelir.


Ayrıca hem masal kahramanlarını sevecekler hem de olağan gurur, iffet ve cesaret senaryosuna değer verecekler. Yine de, bu değerlerin özü ikisi için farklıdır. Koç temsilcileri, bu güç, güç duygusu ve herkesten daha akıllı ve cesur olan tek kahramanın rolü nedeniyle onlara değer verecek. Balıklar, idealleri, mutlu sonları ve bu birkaç değerli erkek ve kadın arasındaki ütopik ilişkiler için onlara değer verir.








%35









Balık ve Koç Paylaşılan Etkinlikler



Ormanda yürüyüşe çıkabilir veya su sporları yapabilirler. Koç'un memnuniyetle üstleneceği diğer faaliyetler Balık için yeterince “manevi” değildir. Balık her zaman “ikinci bir bakış açısına” ihtiyaç duyar ve bu Koç partnerlerine çılgınca gelebilir. Evet, Balık partneri sporun sağlıklı olduğunu bilir, ancak onları sonsuz dünyalarından bir şeye bağlamaları gerekir. Yani su sporları güzeldir, çünkü suyun tüm sırları, okyanus manzarası, su altında olmak ve hayatın amacını düşünmek ya da havuza dalmak. Ormanda yürümek güzel olabilir çünkü kuşları, ağaçların “merhaba” dediğini duyabilirler ve iki baykuşun omuzlarına yaslanmasını bekleyebilirler. Koç dünyasında, işler gerçekten çok daha basittir ve eğer bir şeyden zevk almak istiyorlarsa, sadece gider ve keyfini çıkarırlar. Aynı şekilde, koşarken koşar, pratik yaparken pratik yapar ve okyanusu seyrederken okyanusu izlerlerdi.








%40









Özet



Bu, çoğunlukla güven eksikliğinden ve her iki tarafın da partnerine açılma yeteneğinden rahatsız olan bir ilişkidir. Koç, iyi sınırlar koyma yeteneğimizden sorumlu olan ilk çakramızı yöneten gezegen olan Mars tarafından yönetilir. Balık, tüm auramızdan ve dış uyaranlara karşı geçirgenliğimizden sorumlu Neptün tarafından yönetilir. Her ikisi de dış dünya ile olan sınırımızdan sorumlu oldukları için hangi partnerin gevşeyip yakınlaşmasını sağlaması gerektiğini söylemek zor. Mutlu bir son için tek şansları, Koç partnerinin suya dalması ve Balık partnerinin uyanmasıdır.








%29









Medyum Ali Baba Hoca™


TR Tel : +90 535 7847545
NL Tel: +31 685 487075





Her gün benzersiz sürprizler içerir, bu nedenle burcunuzun günlük burç yorumunu okumak için düzenli olarak ziyaret ettiğinizden emin olun.
Bugün (hatta yarın) için burcunuzun ne olduğunu merak ediyor musunuz? Her sabah erkenden gelen kutunuza gönderilen kendi burcunuza dayalı günlük burç e-postalarımıza kaydolun. Sizin için özel oluşturulan burçlar ve tavsiyeler ile birlikte sizin Burç , ayrıca bizim gibi Astroloji Yanıtlar diğer harika kaynaklara alırsınız astrolojik takvimine , yeni makaleler , günlük tarot okumaları ve daha fazlası!







Yorumlar