Balık ve Kova

Aşk, Yaşam, Seks, İletişim, Arkadaşlık ve Güvende


Kova ile Balık Uyumluluğu.


Balık Burcu Ve Kova


Balık ve Kova uyumu
balık Burcu




Balık ve Kova Cinsel ve Yakınlık Uyumluluğu



Kova burcu, Balık'ın hükümdarı Neptün'ü yüceltir. Bu iki işaret arasında güçlü bir bağlantı var ve cinsel ilişkilerinde işler kesinlikle asla sıkıcı olmayacak. İlk bakışta pek uyumlu değiller, biri romantik, kusursuz aşkını arıyor, diğeri ise mesafeli, kendilerini tüm duygulardan kurtarmanın yollarını arıyor. Yine de, Balıklar fazla bağlanmazlarsa ve partnerleri duygu gösterene kadar mesafelerini korumanın bir yolunu bulamazlarsa, cinsel yaşamları oldukça şaşırtıcı olabilir.

Değişken bir işaret olarak, balık Burcu sürekli değişim ve seks eyleminin coşkusu ve heyecanı için bir anlayışa sahip olmak. Kova, biraz daha az hevesle mutlu bir şekilde takip edecek çünkü sonuçta mantıklılar. Seks hayatlarının güzelliği yaratıcılıkta, bir duygu oyununda ve tüm ilişkiye daha da fazla heyecan ve duygu getirecek sonsuz sorgulamada olabilir.

Ne yazık ki, çoğu durumda Balıklar sadece duygularının akmasını ister ve sürekli hayal kırıklıklarıyla uğraşmak yerine ilişkiyi bitirirler. Bir Kova ve bir Balık partneri arasında tatmin edici bir cinsel yaşam için en iyi şans, Kova burcunun ilişkileri başlamadan önce paylaşacak bazı duyguları olduğu bir senaryodadır. İyi bir başlangıç ​​noktasına ve Kova'nın zaman zaman eşlerinin anlayacağı şekilde duygularını gösterme yeteneğine ihtiyaçları vardır.



%50





Balık ve Kova Güven



Güven, bu çift için en önemli konudur ve bir uçtan diğerine gidebilir. Yakınlıklarının durumuna bağlı olarak, yalanlarla kaplanabilirler veya tamamen onlardan kurtulabilirler. Kova doğası zaman zaman biraz agresif olabilir ve kişisel isyankar ihtiyaçları aslında Balık'ın samimi düşüncelerini paylaşacak kadar güvende hissetmesine yardımcı olmaz. Balıkların potansiyel duygusal bağımlılığı, Kova partnerinin daha özgür hissetmek için mükemmel yalan söyleme becerilerine teslim olmasına neden olabilir.

Koşulsuz güven inşa edebilmelerinin tek yolu, birbirlerinin gerçek özünü hissetmek için yeteneklerini kullanmaktır. Balık, Kova'nın yüzeyin çok altında yatan yumuşak tarafını anlarsa, gerçeği söylemekten kaçmaz. Yakınlık bulunduğunda, Kova sonunda bağlılıktan kaçmayı bırakabilecek ve özgürlük eksikliği sorunu otomatik olarak çözülecektir.



%50







Balık ve Kova İletişim ve zeka



Birlikte güzel hayaller kurabilirler, ancak ne yazık ki hiçbir hayalini gerçekleştiremeyecekler. İlişkilerindeki gerçeklik eksikliği her ikisine de zarar verebilir ve ilişkilerinden dolayı hüsrana uğrarken sorunun nerede saklandığını bile bilmeyebilirler. Balık burcu, elementi dünyaya daha yakın olduğu için Kova partnerinin fikirlerini temellendirebilmelidir. Bununla birlikte, özellikle de bunun kendi görevlerinin yolunda olduğunu hissetmediklerinde, gerçek bir şey yapma yolunda genellikle kaybolurlar.

Aralarındaki anlayış her zaman çok derine inmez ve birlikte çok eğlenebilseler de, ilgilerini çeken aynı şeylere farklı yaklaşımları olacaktır. Örneğin, din hakkında konuşmaya başlarlarsa, gerçek değeri olmayan bir felsefe savaşına girerler. Sonunda Balık, inançlarını rasyonelleştirmeye çalıştıkları için kendilerini kötü hissedecek ve Kova, bir fikre benzeyen sisli bir görüntüyle konuşuyormuş gibi hissedecek.





%35









Balık ve Kova duygular



Kova mesafeli ve kişiliksizdir, Balık ise masalsı aşklarından birine bağlanmak için sabırsızlanır. Sahip oldukları duyguların cevabını bulmak için çok uğraşırlarsa, ilişkileri Balık partneri için yorucu olabilir. Partnerlerinin uzaklığı onları kesinlikle yüceltecek ve Balıklar için doğrudan hayal kırıklığına yol açabilecek özel bir duygusal hız treni yaratacaktır.

İnisiyatif yalnızca Kova partnerinden gelirse, birbirleri için güvenli bir duygusal ortam yaratabilirler. Balık tamamen sessiz, ilgisiz, kadınsı ve tepkisel olmalıdır. İdealleştirme ortaya çıkar çıkmaz, ince denge sarsılacak ve Kova için özgürlük duygusu bozulacaktır.





%1









Balık ve Kova değerler



Bu işaretler arasındaki bağlantı, birbirlerinden çok uzaklaşmalarına izin vermez ve değerleri çoğunlukla aynı, ancak gerçekleşmelerinde tamamen farklı olacaktır. Her ikisi de her türlü özgürlüğe, insan sevgisine, heyecana, değişime, ilhama, fikir ve hayallerine değer verecek. Kova için bu insan sevgisi, mutlak adalet, eşitlik ve konuşma özgürlüğü anlamına gelir. Balık için, okyanusun sonsuz sesinin bizi buraya getiren bir nimet olduğu anlamına gelir. Bu önemli karakter farkını birlikte değer verdikleri diğer tüm şeylere uygularsak, farklılıklarını düzeltmek için çok derin bir anlayışa ihtiyaçları olacağını göreceğiz.





%50









Balık ve Kova Paylaşılan Etkinlikler



işaretinin olması iyi bir şey balık Burcu Her zaman değişime açıktır, çünkü Kova memnuniyetle bazılarını sağlayacaktır. İlgi alanları oldukça benzer olabilir ve belirli tavizlerle birlikte yapacak çok şey bulabilirler. Balık bir sanat sergisini seve seve ziyaret eder, ama neden onu modern bir hale getirmiyorsunuz ki Kova da bu kadar ilgi gösterebilsin? Sorunları, romantizm algısı ve çiftlerin birlikte yapması gereken şeyler konusundaki anlaşmazlıklardır. Balık partneri olağandışı, şaşırtıcı ve heyecan verici şeyler isteyecektir, ancak bunu romantizm, fiziksel zevk ve derin duygusal anlayış izleyecektir. Kova partneri ise ilham verici konuşmalar, entelektüel uyarım ve tercihen bazı aşırı aktivitelerin dahil edilmesini isteyecektir.





%40









Özet



Tüm komşu burçlar gibi, Kova ve Balık mutlaka birbirlerinin kişiliklerini en iyi şekilde anlamazlar. Ancak, işareti Kova Balık burcunun hükümdarı Neptün'ü yüceltir ve bu onlara tüm sihrin gezegeni boyunca güçlü bir bağ sağlar. Bu temasın masalsı versiyonunu yaratmak kolay değil, ancak duygusal dengeyi ve birbirlerine olan tek, temel gerçeği bulduklarında, masallarını günden güne canlı tutmakta hiçbir sorun yaşamayacaklar.





%38









[ad_2]



Medyum Ali Baba Hoca™


TR Tel : +90 535 7847545
NL Tel: +31 685 487075





Her gün benzersiz sürprizler içerir, bu nedenle burcunuzun günlük burç yorumunu okumak için düzenli olarak ziyaret ettiğinizden emin olun.
Bugün (hatta yarın) için burcunuzun ne olduğunu merak ediyor musunuz? Her sabah erkenden gelen kutunuza gönderilen kendi burcunuza dayalı günlük burç e-postalarımıza kaydolun. Sizin için özel oluşturulan burçlar ve tavsiyeler ile birlikte sizin Burç , ayrıca bizim gibi Astroloji Yanıtlar diğer harika kaynaklara alırsınız astrolojik takvimine , yeni makaleler , günlük tarot okumaları ve daha fazlası!







Yorumlar